To je, kako bodo poročne obleke videti drugače v letu 2017

Če ste prišli na počitnice (čestitke!), Verjetno ste že v polnem načinu iskanja poroko. Ali če vam ni v naglici reči, da delam, vsaj pregledujete internet na vašem kosilnem pultu, da vidite, kaj je tam zunaj. In prav tako ste verjetno spoznali, da obstaja veliko.

Bridalska moda, za razliko od pripravljene obleke, je bolj raznolika, kar je zelo pomembno, saj mora imeti vsaka nevesta možnost, da izbere obleko, za katero meni, da je najbolj udobna in lepa. Navsezadnje je to ena od najpomembnejši dnevi v vašem življenju (# pritiska).

Toda to ne pomeni, da trendi popolnoma ne obstajajo. Povsem nasprotno – vsaka sezona vidimo nekatere stile in silhuete veliko več kot druge, in oblikovalci ponovno izmišljajo stare klasike z dodajanjem edinstvenega zasuka, ne glede na to, ali gre za tkanine, dolžino obleke ali okras.

POVEZANE: Teden Bridal Fashion: Najlepše poročne obleke za pomlad 2017

Bridal Dress Trends SLIDE 5
Ljubezensko stanje BHLDN

NAKUPUJTE ZDAJ

1. Čipke in til vzamejo zasuk.

Tako kot lani bo leta 2017 prevladovala tila in čipka, vendar se prilagajajo novim nastajajočim trendom. “Čipka postaja sveža in bolj grafična. Tulle izgleda moderno, ko se zmeša s sloji čipke ali točkovnega džepa [vrsta mrežnega očesa] ali v nepričakovani barvi”, pravi Lauren Bonenberger, kupec poročne obleke BHLDN V stilu.

Bridal Dress Trends SLIDE 1
Ljubezensko stanje BHLDN

NAKUPUJTE ZDAJ

Medtem ko neveste raje hodijo po hodniku v dolgi obleki, se obračajo ekstremni visoki silhueti in čajne dolge obleke. Odlični so za obrabo na recepciji, kjer potrebujete večjo prilagodljivost in svobodo gibanja.

Bridal Dress Trends SLIDE 2
Ljubezensko stanje BHLDN

NAKUPUJTE ZDAJ

2. Princesa silhuete in stolp halje imajo enako igro.

Za tiste, ki sanjate o popolni princeski obleki, ne skrbite, oblikovalci bodo vedno imeli to silhueto za vas, ampak, pravi Bonenberger, neveste se navdušujejo nad drugimi slogi.

Medtem ko so sirene s silami, ki se prilagajajo in prilepijo, odlične za ženske, ki si želijo tradicionalno romantičen videz. “Vidimo tudi bolj sodobne oblike stolpcev. Crepe in izdelane tkanine iz čipk imajo odlične oblike s čistimi črtami”, dodaja.

POVEZANE: najboljše oblečene slavne neveste vseh časov

Bridal Dress Trends SLIDE 4
Ljubezensko stanje BHLDN

3. Zunaj-ramen stilov prevladuje.

Ni skrivnost, da je bil leta 2016 leto brezplačne obleke, tako v poročni in pripravljenem oblačenju. In ugani kaj? Ta ženski slog ne gre nikamor v naslednjih 12 mesecih, pravi Bonenberger.

“Še vedno vidimo ramensko zanimanje, ki se nadaljuje v letu 2017, vendar je napredovalo tudi v splošne interese rokavov, ki se raztezajo po lestvici od polkrožnih rokavov in pletenih rokavov, do pletenja rokavov z rokavi in ​​dolgih polkrovnih rokavov”, nam pove.

Medtem ko se neveste nagibajo k bolj tradicionalnemu pokrivanju roke, se trend giblje v nasprotni smeri, ko gre za necklina – zanimanje za potopitev V-vratu, visoka halterja ali iluzijska necklina je v porastu.

Bridal Dress Trends SLIDE 7
Ljubezensko stanje BHLDN

NAKUPUJTE ZDAJ

4. Tule so neobvezne.

Imamo tudi dobre novice za vse tiste romantične vrste, ki ne vidijo, da se sami ujamejo brez tančice. “Veliko naših nevest prihajajo na sestanke, ki nimajo namena, da bi nosili tančico, a ko ona najde obleko in jo spravi s tančico, se zaljubi v celoten videz”, pravi Bonenberger.

Bridal Dress Trends SLIDE 6
Ljubezensko stanje BHLDN

NAKUPUJTE ZDAJ

Ampak, če niste tipa tančice, predlaga, da preučite alternative, kot so halos, kroni, glavniki in drugi pripomočki za lase. Če govorimo o nakitu, so “veliki uvodniki za velike izjave tudi velik trend za poročne v letu 2017, ki se nagibajo k boljšemu izgledu, ko ostanejo ostali dodatki preprosti.”

POVEZANE: 5 Style Lessons za neskladne Bridesmaid obleke

5. Nosečnice “obleke” dobijo krepko preobrazba.

In končno, nismo pozabili na vaše družice. Joanna Dougherty, kupec djeverušne obleke na BHLDN, ​​pravi, da se ne smete bojiti, da se boš krepko pognal. “Barva je ključna za naslednje leto, saj bi morali začeti videti nekaj svetlejših odtenkov, ki se pojavljajo v rožnato, vijolično in zeleno družino, z dotiki rumenega,” dodaja.

Ne glede na obleko, za katero se odločite iti, za vas in vašo poročno zabavo, ne pozabite, da je ta dan praznovanje vaše ljubezni. In tako kot je vsak odnos edinstven in ne bi smel biti v skladu s pravili in mnenji drugih ljudi, bi morala vaša obleka čutiti edinstveno za vas.