To so Spa zdravljenja morate biti pred vašo poroko

Vsaka nevesta želi z najlepšo različico oditi na njen poročni dan. Morda je splošno znano, da zaužijemo živila, bogata s hranili, za žarečo kožo in dobro načrtujte lase in ličila za ličenje. Toda izven tistih preprostih zapovedi lepote, je lahko presenetljivo, da krmarite z vsemi prednostnimi možnostmi, ki obstajajo za neveste: Ali moram dobiti mesečne obraze? Kako naj pripravim lase za upgrade september? In kaj naj naredim o teh nohtih??

Mentalna podoba nekaj sto različnih pogledov, zaklenjenih na vsako vašo potezo, bi vas motivirala, da določite načrt čiščenja lepote (in če ne, ne vemo, kaj bo). V stilu ujeta z Adriano Goglas iz Sisley Spa v N.Y.C. da natančno ugotovite, katere zdravilne tretmaje boste morali voditi do svojega velikega dne. V nasprotju s priljubljenimi prepričanji, lepota priprava bi se morala začeti veliko pred jutro na poroki, šest mesecev prej, da se natančno. To omogoča, da vsak nevesta doživi sprostitev, ki najbolje ustreza njenim individualnim potrebam.

Da bi to še olajšali neveste, je Spa Sisley sodeloval s salonom Yves Durif za razvoj posebnih poročnih paketov za šestmesečni ritual zdravljenja, trimesečni ritual zdravljenja, dnevne storitve in post-poročno razvajanje . Njihov paket za poroko Bliss vključuje vse vidike lepote, ki jih lahko nevesta potrebuje – od telesa poliranje masaže in obraza, do mani / pedi, ličila in oblikovanje las.

Sisley Spa Interior - Embed - 3
Vljudnost Sisley Spa

“Naš neveste-to-be paket omogoča neveste, da v celoti izkoristijo naše prilagodljive storitve, ki jim pomagajo pri pripravi na poročni dan tako pogosto, kot jim je všeč, jim je na voljo niz 10 storitev za vsako storitev v roku treh mesecev obdobje, “pravi Goglas.

To zmanjšuje stres pri načrtovanju več storitev na različnih lokacijah. S paketom Wedding Bliss se lahko nevesta resnično sprostite in počitek – in ne boli, da lahko uživajo v kozarcu vina (ali dveh).

“Odvisno od vrste osebe, ki jo ima, lahko želi daljši šestmesečni načrt, da se sprostijo napete mišice in pripravijo kožo za vesel sijaj, ki jo bo imela na velik dan”, pravi Goglas. “Kar zadeva izdelke, je linija za nego kože Sisley najbolj naravna nega kože, ki sem jo kdaj srečal, ne samo, da je naravno, ampak tudi učinkovito, kar mi je olajšalo zaljubljenost.”

POVEZANE: Najbolj iskani zimski spa zdravljenja

Gond nam pove, da bi morala biti najpomembnejša lepotilna nega za neveste obrazna in ustrezna ličila.

“Nevesta ne more doseči lepega brezhibnega ličila, ki jo želi, če ne začne z njenim temeljom. Koža na naših obrazih je ena najobčutljivejših kož na našem telesu. elastičnost. Če imate obraz na dan vaše poroke, lahko zagotovite, da bo vaša koža najbolj bela, kar bo zagotovilo, da bo vaša ličila brezhibna. “

In najpomembnejša stvar, ki si jo je treba zapomniti? Ostanite zvestobi svojemu lepotnemu režimu.

“Vsi so drugačni. Vsaka koža je edinstvena na vse možne načine,” je povedal Goglas. “Od noge do strukture kosti do vrste kože. Najtežje poskusite ponoviti nekoga drugega videza, vendar razumete, da ne morete videti enakega – osredotočiti se na svojo lepoto in trikove, ki bodo okrepili svojo prisotnost.”

Vključili smo šestmesečni vodnik za ritualno lepoto spodaj, ki vključuje spa tretmaje, poročne ličilke, oblikovanje las in storitve nohtov za zagotovitev, da bodo neveste videti na najboljši dan. Z malo potresom spa magije, smo prepričani, da se boste počutili kot filmska zvezda in takoj pripravljeni na kamero.

Sisley Spa Interior - Embed - 2
Vljudnost Sisley Spa

Časovno obdobje zdravljenja s poročnim zdraviliščem

6 mesecev:

-Posvetovanje o negi kože

-Prilagojena obraza (ena na mesec)

Na Sisleyju priporočena obraza vključujejo fito-aromatično osvetljavo obraza, eksperimentalno fito-aromatično obrazno, obrazno osvetleno obrazno in pomlajevalno hidratizirno obrazno.

-Masaža (ena na mesec)

Pri Sisleyju priporočamo švedsko masažo

3 meseci:

-Odstranjevanje voska

-Masaža (ena na mesec)

-Prilagojena obraza (ena na mesec)

-Manikura in pedikura (2 na mesec)

-Parafinski roki in noge (2 na mesec)

-Barvno in rezano posvetovanje

-Priprava las in lasišča (serija 10)

Mesec:

-Poliranje telesa

-Zdravljenje telesa

Pri Sisleyju priporočamo zdravljenje s fito-aromatičnimi pilingi telesa, saj združuje aromaterapijo z obnovitvenim pilingom telesa za kožo, ki je mehka in gladka na dotik.

-Sunless Strojenje

Na Sisleyju se ta storitev imenuje Sonce brez zdravljenja s sončnim žarkom in vključuje energijsko piling, ki kožo hidrira in jo pusti enakomerno in žareče.

-Testna ličila in hairstyling

-Manikura / pedikura

Sisley Spa Interior - Embed - 1
Vljudnost Sisley Spa

Teden od:

-Intraceuticals obraza

At Sisley, priporočamo, da poskrbite za pomlajevalno hidratizirno obrazo, da obnovite polt in zmanjšate videz drobnih linij in gubic ali obraznosti, ki osvetljuje obraz, za uravnavanje neenakih kožnih tonov in daje koži živahen videz.

Dan:

-Masaža ali zdravljenje telesa

Na Sisleyju je priporočljivo, da se telo urbane oaze obdela z razkošno sprostitvijo.

-Manikura / pedikura

– Vloga za poročne ličila

– Bridal hairstyling – s tančico in dodatki

Post-Poroka:

-Pari masaža

-Posamezna obraza

Phyto-aromatična gospodična obraza za ženske
Expert Phyto-aromatična obraza za neveste