Tukaj so najboljši Diamond Look-a-Like Gemstones, ki ne bodo prekinili banke

Gems That Look Like Diamonds
Getty Images 

Dobrina Zhekova

Nov 30, 2017 @ 9: 15
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Zaročni prstan ne bi smel stati na roko in nogo, in ko vi ali vaši pomembni drugi ne morete privoščiti, da si hišo za hišo porabite za plačilo v hiši, ne bi smeli odvračati od predlaganja. Namesto pogledajte na enako čudovite diamantne alternative, ker se je soočiti z diamantom, zaradi katerega se cena zvonjenja povečuje.

“Gemstones so tako veliko cenejši od diamantov in pričakujete, da boste prihranili veliko denarja, ko jih boste uporabili v svojem obročnem prstanu,” pravi Nadine Kahane, ustanovitelj in izvršni direktor spletnega draguljarja Stone & Strand. “Na primer, vam bo novi diamant s krogom 1 karate stalo okoli 3.000 dolarjev, medtem ko vam lahko enakovredni safir stane od nekaj sto dolarjev!”

VIDEO: Prisel Harry in Meghan Markle’s Engagement

 

Ker je večina draguljev tudi v različnih barvah – tako kot diamanti – niste omejeni na klasično brezbarvno možnost. Kahane pojasnjuje, da so priljubljene alternative barvnim diamantom morganiti, akvamini, ametisti, turmalin in citrin kamni. Če pa je vaš um na belem, upoštevajte safirje, topaz, cirkon in krem.

“Nekateri diamantni kosi, kot so okrogla, princesa in ovalna, so zasnovani tako, da so bolj bleščeči kot drugi, kot so smaragdno rezanje, in če iščete, da boste nadomestili svoj diamant za gemstone, bodo ti podcenjeni kosi najboljša stava. rožnate gemstone v vseh oblikah, ali iz smaragdno- in dišavnih kamnov, ki jih je mogoče rezati, «dodaja Kahane.

POVEZANE: Evo, kako skrbeti za vaš prstan

Seveda ne bi smeli pričakovati, da bo gemstone imel enake lastnosti, kot jih ima diamant, vendar tega ne dovolite, da bi vas.

“Glavna skrb pri nakupu gemstone obroča je, da so mehkejši od diamantov in zlahka zlomijo ali čipajo. Diamanti so skoraj štirikrat težji od safirjev in rubin, naslednje najnevarnejše možnosti”, pravi Kahane. Torej, v bistvu bodite previdnejši in pustite svoj prstan doma, če greste na plezanje.

Eden gemstone, ki bi se ji izognili, so opali, ker so čudoviti, so zelo krhki in lahko izgubijo barvo, izpostavljeno vodi. 

Sedaj si oglejte nekaj naših najljubših angažiranih obročev, ki vam bodo stali del diamantnega.

POVEZANE: 5 Vprašanja, kako se vprašati, preden izberete svoje angažirane in poročne obroče