Vaši prijatelji vas ne bodo sovražili, če jih položite v čevlje Vera Wang, ki si jih lahko kupijo za nove družine

Vera Wang Bridesmaids LEAD
vljudnost

Lindsay Dreyer

31. oktober 2016 @ 10:15 uri
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Oblačila za družice bridesmaids so znana, da povzročajo večje trenje v številnih prijateljstvih. Let’s face it – ni možnosti, da so vaši prijatelji kdaj spet oblekli tisto svetlo tkanino, ne glede na to, koliko jih skušate prepričati, kako vsestranski je. In resnično, res ne želim, da bi ga skrajšali, zato ga sploh ne predlagajte. Tvoja ekipa si zasluži, da si pri svojih velikih dneh tudi najbolje ogleda, ne da bi zlomila banko – in zato WHITE, ki ga je sprožila nova kolekcija Spring 2017 Vere Wang, bi morala biti na vašem radarju.

Teh sedem novih modelov deklet so tako modne naprej, lahko dejansko ponovno nosite ob različnih priložnostih (v resnici vas morda celo skuša kupiti, tudi če niste družica). V tej zelo pričakovani zbirki najdete trendovske iluzije na stranskih izrezih, halter vrhove, križajoče križne pasove, izdelane hrbtne strani in celo mavrični cvetni tisk. Vse v zbirki povezuje odlično, tako da je trend zlata in tekmovanja enostavno tudi izvleči. Tudi najbolj piksi član vaše poročne ekipe bo našel nekaj, kar dela z njo.

POVEZANE: 21 Obleke za bridesmaids, ki jih lahko * dejansko * nosite znova

Spodaj je skriven pogled na WHITE z novimi oblekami bridesmaidov Vere Wang – vse to bo na David’s Bridal v skupno 14 različnih barv, velikosti 0-26. In najboljši del? Vsi so pod 300 $. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 3

map