Zgodba o tem, kako je Stephen Colbert vedel, da je njegova žena “eden”, bo utegnil utegniti srce

Ni skrivnost, da je Stephen Colbert bogat družinski človek (v svoji cerkvi je celo poučeval pouk o religiji). Komik in Pozno predvajanje gostitelj živi v Montclairju, NJ, s svojimi tremi otroki in ženo Evelyn. In čeprav ne govori o svojem zasebnem družinskem življenju veliko na svoji predstavi (povsem razumljivo), je ravnokar razkril, kako je vedel, da je njegova žena “Ena” in da je zgodba zgolj segrevanje srca.

Očitno se je takrat srečal s tujim dekletom in že nekaj let skupaj so mu dali ultimatum, bodisi da se poročimo ali se zlomimo (Yikes!). Colbert se je odločil, da bo teden zapustil in se vrnil v svoje domače mesto Charleston v Južni Karolini, kjer se je po pogovoru z mamo odločil, da res ne želi biti z žensko.

POVEZANE: Kaj je to, da bi šli na živo snemanje poznega predstave s Stephenom Colbertom?

Torej, ene noči, medtem ko je še vedno v mestu, je šel pogledati glasbilo in tam, je dejal, zaklenil oči z “ženo v črni perilo.”

»Njena, to je tvoja žena, oženila se boš,« je pomislil, ne samo to, ampak hitro so spoznali, da so dejansko odrasli skupaj in da se njihove družine poznajo. , to je najslabša stvar.

POVEZANE: Dokaz, da je pozno gostiteljica Stephen Colbert pozna, kako skopati resno kravato

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 3 =

map