5 stvari, ki jih želim, so bile na seznamu mojih želja

TK
CW

Stephanie Perez-Gurri

26. junij 2017 @ 18:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Darilo Guide Drop Cap

Diplomski kolegij v zreli starosti 21 let (ali 22 let) nedvomno postane ogromen trenutek izpolnitve, samozadovoljstva in upa, da to rečem, olajšanje. Tvoja oddaljena družina, ki jo niste videli v letih, se zbere, da poje svoje pohvale na dan diplomiranja. Za ta dan se vse osredotoča izključno na vas; vaš prodoren podvig trajnih 4 let undergrada, in s tem dobi darilo za velike vstopnice. 

Kot lahko večina Generation Z otroci potrjujejo, darila za graduacijo prihajajo z velikimi stroški. Sem bil priča mojim kolegom, ki je prejemnik 2 ct diamantnih čepov, luksuznih torbic in celo svežih prodajnih avtomobilov kot darila za diplomiranje. Govorimo o ekstravagantni!

 

Vendar, kot pravi rekel, če bi le vedel, kaj vem zdaj, ko gre za postopek sprejemanja odločitev o tem, kaj je treba navesti na vašem seznamu želja, okus in presoj morda ne bosta na pametni ravni, za katero mislimo, da je to na. Primer v točki, sem dal zelo trendy $ 2K koral na tono svile taffeta halja na mojem seznamu (in ne, nisem dobil, ampak moja mama me je zmedel za to). 

Če bi vedel o nakupovanju in brezčasnih kosih, bi bil moj seznam bolj koristen. Navsezadnje, kakšen boljši trenutek je treba upoštevati klasične kroge, kot če so obremenitve intervjujev in priložnosti za mreženje na obzorju?

Na naš seznam želja postavljamo super-luksuzne predmete sanje, kajti, zakaj ne? Deklica lahko sanja, kajne? Ampak ne glede na vašo ceno, upoštevajte klasične sponke iz petih kategorij spodaj.