Cutest Halloween kostumi za dojenčke

Baby Halloween Costumes
Courtsey

Anne Vorrasi

26. september, 2017 @ 10:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Sliši se smešno, vendar je odločitev o prvem otroškem kostumu Halloween toliko težja, kot bi morala biti. Če želite dopolniti videz? Ali bodo dovolj topli? Kaj bodo pomislili na svoj kostum že 20 let? Kako se bodo vklopili v svoj voziček? In zakaj obstaja preveč možnosti, da bo vaš otrok videti smešno pri srcu? Zdaj ste zaskrbljeni. 

Če ste šli globoko po otroški kostumski luknji halloween in se ne zdi, da bi našli pot, vam bomo olajšali, tako da boste ponudili nekaj zelo smrdljivih predlogov za obleko za prvega otroka za noč čarovnic. 

VIDEO: DIY Halloween kostumi za otroke

Izjava o omejitvi odgovornosti: ne moremo obljubiti, da so kostumi Halloween prijazni, vendar pa so čudoviti, nepozabni, cenovno ugodni in predvsem Instagrammable-bodimo iskreni, to je tisto, za kar nam je vseeno najbolj všeč. In če se resnično boriš s dilemo o vozičku, odložiš radijski letak z veliko napolnjenimi oblazinami in morda nekaj lažnih pletenih robov za prevoz otroka, dojenčkov in vse bonbone, ki so jih zbrali, da bi jih pojedli.