Kaj ne bi bilo treba med počitnicami, po besedah ​​komedije Ilize Shlesinger

Iliza Shlesinger je komičar in avtor. Njena nova knjiga, Girl Logic: genij in absurdnost, je zdaj. Tukaj deli svoje anti-praznične darilne vodnike, od zvezdnih registrov do seks iger.

Ah, počitnice. Čas za postavitev Snapchat filtra na vašo babico in Instagramming starih slik vaših staršev, ko so izgledali (in bili) kamnati. Čeprav je sezona postala veliko bolj samozavestna za našo generacijo, je ena stvar, ki se ni nikoli spremenila, naše pričakovanje, da nam bo kdo, karkoli želel povedati, dariti popoln darilo.

Kot nekdo, ki se je preživel v življenju, se je kričal skozi »premišljene« še strašne darove (oh, kul, ta majica s svojim obrazom in obrobje? Vzemi te…), sem si mislil, da bi lahko podaril kakšno modrost modrosti na temo, kaj ne darilo. Ne, da mi ni bilo všeč Despacito CD od mojega bratranca, samo … kje bom to igral? Kakorkoli že, tu sem, da ti pomagam s svojimi darili, ker je navsezadnje mislila, da se šteje, še posebej, ko si mislim tvoje darilo je grozno.

KIT KITS

Anti Gift Guide - Bathtub - Embed
Daly in Newton / Getty Images

Medtem ko mnoga dekleta ljubijo kopalne kadi, večina ne ljubi sestavljanja izdelkov v teh all inclusive, SLS obremenjenih kemičnih košarah. Nihče ne želi koščke lososa, pilinga telesa, kopalnih soli, pilinga in pršila za telo. Kaj me dobi, je, kako jih pakirajo, da izgledajo kot celotna linija izdelkov, ki prihaja iz stoletnih starih kraljevskih angleško milo podjetje z imenom Faux Anglo, kot so “Toadsburry in Prašiči.” To je prišel iz CVS, je prišel skrčljivo zaviti in že več let je na polici. Te stvari ne postavljajte na svoje telo.

KAKRŠNA KOLIKA, KI JIH JE PREPOVEDANA VAŠO ODGOVORNOST NA KAVO

Anti Gift Guide - Coffee - Embed
Ryouchin / Getty Images

“Ne govori z mano, preden imam svojo kavo.” “Brez kave, brez govora.” Razumem, ti si pošast, ki si ne more privoščiti, da bi bil prijeten, dokler nisi imel stimulansov zjutraj. Toda vi ste del družbe in skupnosti in resnično se morate potruditi, da ne napadate ljubljene in sodelavce, ker nimate svojih tekočih zdravil. Ne bodite ponosni na svojo odvisnost. Ni srčkano. Pokažite nekaj zadržkov in poskušajte oglaševati svojo nezmožnost, da bi bila oseba zjutraj.

POVEZANE: Amy Schumer Zahtevana Netflix ji plača isto kot njena moška kolega

DREVO, NASTALA V VAŠEM IMEJU

Anti Gift Guide - Tree - Embed
Bj? Rn Disch / Getty Images

Pokliči me skeptika, vendar ne verjamem, da jih dejansko sadijo. Tudi certifikat je natisnjen na papirju, ki je bil morda nekdo drug v enem trenutku?

VAGUE DONACIJA V VAŠEM IMENU

Kako si drznemo, da nekdo širi denar z vašim imenom na njem, pod pogojem, da vedo, katere dobrodelne ustanove želite podpreti brez preverjanja. Ko boš kandidiral za predsednika, bo opozicija kopala globoko in se prepričala, da se je leta 2017 vaše ime uporabilo za donacijo 15 dolarjev DMDF (očitno je treba plačati fundacija Dolphins Must Die), in to vas bo ubilo v prvih.

POVEZANE: Boste želeli vse darilo Tracea Ellisa Rossa za praznike

REGISTRY STAR

Anti Gift Guide - Stargazing - Embed
Fotografija, ki jo je izvedla Kami (Kuo, Jia-We / Getty Images

Ljudje nimajo domene nad vesoljem. To se zgodi samo v moškem egu. Plačaš za idejo, ne poletni dom. Če bi karkoli, raje bi bil daleč planet. Ker če moraš evakuirati Zemljo, ne moreš, kot, Pojdi na svojo zvezdo, tudi v teoriji. Tudi, sreča, kdaj jo iščejo. “Vaša zvezdica se nahaja v Nadzorni Alt Brisanje Urasawa Crab Rangoon Nebula Lambda RA20h11m42.76s D66deg48m5.66s. ” Vnesite to na Waze, jo boste našli.

KATERO, KI STE POVEZALIT SPECIFIČNO VPRAŠAJ

Očitno je regita.

HLAČE

Ne bodi čudak.

Vino, ki ga lahko najdete na zalogi pod 15 USD

Anti Gift Guide - Wine - Embed
evdokiageorgieva / Getty Images

Vem, da si to dobil z mano v trgovini z živili na poti. Če to predstavljate kot darilo za darilo, namesto tega vzemite komplet za kopel, ki se skrči.

POVEZANE: 5 novih knjig je vredno branja tega meseca

ROŠE VSE DNEVI / CHARDONNAY IN SLAY / FEMINISTI S TO-DO SEZNAMA

Na očalih, torbicah, skodelicah, majicah … Chardonnay in slay? Torej, pijte vino in nekoga ubijte? Ne počuti stabilno. Kul je, da pokažete svoja mnenja, vendar ne mislite, da bi se oblečenje »feminist« na bleščečo tote naredilo, da se zbudiš. Seveda bi rad videl več moških, ki nosijo dufel, ki pravijo: »STRANI ČEZDRAVI Z NJIMI DRUŽINAMI KDAJ JE NJEGOVA ŽENA GOVORI. «Resnično, rad bi rad samo glasoval in se odzval na moje mnenje na počitniških zabavah.

ORCHID

Anti Gift Guide - Orchid - Embed
Kristina Strasunske / Getty Images

Orhideja, po mojem mnenju, je kot prekletstvo. So nestabilni in odporni. In za razliko od mnogih nadarjenih cvetov, samo zato, ker je cvet umrl, ne pomeni, da je orhideja mrtva. Namesto da bi ga vrgli ven in dobili nove cvetje, ste čakali na lonec zelenih listov in stebla in ga ne morete vrniti, ker je še živa! To je neobremenjeno breme, in vsakič, ko ga vzamete, da bi ga vrgli stran, slišiš Monty Python britanski naglas: “Nisem mrtev.”

VIDEO: Ralph Lauren dovoljuje kupcem, da oblikujejo svoje puloverje. In to smo storili.

SEX TOY

Nazaj, Matt Lauer, ti si moj šef.