Laki v teh sablasnih Halloween-navdihnjenih manikurah

Noč čarovnic Manicures
Vljudnost

Marianne Mychaskiw

16. oktober, 2014 @ 12:47

Seveda, morda bomo navdušeni nad Halloween a malo zgodaj letos, vendar le zato, ker bomo potrebovali dovolj časa za vadbo naše ghoulish nohtov umetnosti! Nič ne prelije odličnega kostuma, podobno kot praznična izjava za nohte, in če je vaš okus bolj proti sladki kot Sablastan, sladkarije, ki jih navdihuje, je tako enostavno obvladati, kot je na očeh.

Začnite z dvema barvama oranžne barve osnove, kot je Morange Morgan ($ 12, maccosmetics.com), in pustite, da se popolnoma posuši, preden nadaljujete. Nato postavite trak traku v sredino nohta in vodite belo barvo nohtov čez zgornji del — uporabili smo Deborah Lippmann’s Amazing Grace ($ 18; deborahlippmann.com). Če želite končati, uporabite rumeno barvo kot Cheeky Chops Butter London ($ 15; butterlondon.com) na izpostavljeni spodnji del nohta. Ko oba območja posušite, odlepite trak in pometite na sloj zgornjega sloja.

POVEZANE: 10 trendov nenasitnih lakov za nokte, ki jih ljubimo

Poleg sladkarije s koruznimi manirami smo še dva nova oblikovanja Halloweena, ki lahko dajejo tudi najbolj ghoulish ansambel glamurozno dotik in so dovolj enostavni za začetnike, ki se odlično ukvarjajo z nohti. V galeriji si oglejte navodila po korakih za vsak videz!

FOTOGRAFIJE: 3 Spooky Halloween-Inspired Manicures

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 2 =

map