Nahrbtniki Tako ljubek. Želite, da bi se vrnili v šolo

Nazaj to School Backpacks
prefektura / Getty

Tessa Trudeau

31. avgust 2017 @ 8:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Z vikendom delovnega dneva nas je uradno v času šolanja! Mnogi so se že vrnili v učilnico in tisti, ki jih ne bodo, bo naslednji teden. Če ste starš (ali sami učenec), ni nobenega dvoma, da so vse stvari, povezane s šolo, imele v mislih, od zaključka poletne domače naloge do nakupovanja oblačil in blaga.

POVEZANE: Nakup teh nahrbtnikov in šolskih potrebščin, ki dajejo nazaj

Eden od najpomembnejših predmetov, ki ga potrebuje študent pri zagonu novega šolskega leta, je nahrbtnik, v katerem bo v bistvu vsaka stvar pripeljala v razred. Obstajajo neskončne možnosti tam zunaj: različni slogi in oblike ter vzorci, tako da lahko izbiranje enega izstopa.

Da bi stvari naredili nekoliko lažje v tem zasedenem letnem času, smo zaokrožili 10 najboljših paketov. Ta seznam vključuje mešanico vreč, ki jih bodo otroci in najstniki ljubili. In samo opozorilo, tudi ti jih lahko hočeš. Preberite, če si želite ogledati naše izbire in kje jih kupiti!

VIDEO: 3 kosila, ki jih lahko vaši otroci izdelajo

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 2 =

map