11 gange Aly Raisman og Simone Biles var #BFFGoals

Fortælling about a double threat
alyraisman / Instagram

Briana Draguca

15. juli 2016 @ 18:30

Vi elsker et berømt BFF duo. Fra Taylor og Karlie til Jimmy og Justin er få ting mere relatable end at seende parret opfører sig som vi gør med vores bedste venner. And now we have put our eyes on a new set of besties: Olympic gymnasts and fan favorites Aly Raisman and Simone Biles.

Begge gymnaster vil konkurrere side om side for at forsvare deres olympiske hold guldmedalje. Raisman, kaptajn i USAs olympiske hold i 2012 og den mest indrettede amerikanske gymnast på spilene, og Simone Biles, ny tilføjelse til holdet og tre-time verdensmester, deler en af ​​de stærkeste og mest unikke relationer på holdet.

De at atleter motiverer hinanden både på og uden for måtten og skaber en mentor / mentee dynamik, som vi ikke kan hjælpe, men admirerer. Biles, 19, har endda kaldt den 22-årige Raisman, “bedstemor” af holdet. Selv om de gymnaster ikke kunne være mere mod hinanden hinanden, er de de ultimative BFF-mål. Rul ned for at se de snaps, der vil have dig, hvis du vil kunne deltage i Rio i august.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map