Tony Awards værter gennem årene: Tag et kig tilbage!

Tony's Hosts New Lead
Kevin Mazur / Getty; Theo Wargo / WireImage; Andrew H. Walker / Getty

Olivia Bahou

12. juni 2016 @ 8:00

Den 70. Tony Awards luft i aften, og vi er ude for en vild tur med Late Late Show stjernen James Corden som vært. Mens vi bliver begejstrede for hvad der er sikkert at være en sjovt (og stjernebesat) show, vi tager et kig tilbage på de talentfulde værter, der er kommet foran ham.

Neil Patrick Harris og Hugh Jackman leder pakken af ​​værter, hver arbejder giggen fire gange. From performing comprehensive dance and dance to jump, jump and jump down Broadway, these two best actresses and Tonys veterinarians have really done it all.

Men de er ikke de eneste tildelt aktører, der har prøvet en hånd på hosting. Nathan Lane udflytter showet på tre separate lejligheder, såvel som Oscar-vinderen Julie Andrews (som engang slog ned en Tonys nominering, fordi resten af ​​hendes kast blev snubbet). Jane Fonda tog scenen i 1976 sammen med et all-star ensemble, mens Whoopi Goldberg var vært i 2008 med en Emmy, Grammy, Oscar og Tony under sit bælte – ikke for lurvet.

RELATERET: 5 Ting at se frem til, når James Corden værter Tonys

Sidste års show vil være svært på toppen: ondS Kristin Chenoweth og Cabaret stjernen Alan Cumming brugte humor og kostumeændringer for at gøre en dejlig aften. Mænd i år har vi det Hamilton so who knows what Tony’s cards will hold. Til ære for denne weekends show, kom med os til at se tilbage på de mest mindeværdige tidligere værter – og ønske Corden en Broadway-størrelse, “Break a leg!”

Set the 70th anniversary of the Tony Awards on June 12th. 8 ET på CBS.