7 Delicious Hot Cocktails za spice Up Your Holiday

Vroče Toddy
Getty Images

Shalayne Pulia

15. december, 2010 @ 16:45

Počitnice so tukaj in to pomeni, da se spuščajo z ognjem in segrejejo od znotraj navznoter z vročo pijačo. Pripravljeni smo na mulledna vina, vroče apple jajce in klasične vroče toddise, a za gostitelja, ki želi resnično navdušiti goste svoje počitnice, je to sezono, da poskusite bolj avanturističen vroč koktajl. 

Za preprosto nadgradnjo dodajte dodaten ščurček na jajčni nog, tako da dodate 1,5 oz z duhom po svoji izbiri in oblečete s praškom muškatnega oreščka in nekaj oranžnega lupine, pravi Spike TV Bar Rescue strokovnjak Mia Mastroianni. In za popolno nabiranje domačega jabolčnega jabolčnika (2 kvarta jabolčnika, 3 cimetove palice, 6 celi stroki, oranžna narezana na tanke kolute in poljubno majhno koslo ingverja, kuhano v skodelici na nizki temperaturi), predlaga, da dodate 1,5 oz začinjeni rum ali bourbon v sezonsko vrč. “Eden od mojih najljubših stvari je, da držite lonček s kruhom, ki se mudi na stovetopu, zaradi česar je hiša čudovita in je neverjetno preprosta za pripravo.”

Ampak, če iščete nekaj bolj novega in bleščečega, si oglejte naše najljubše vroče koktajle recepture spodaj, od ingverja vročega rdečega do vročega kakava z lavenderom – in kaj dodati na svoj seznam nakupov, tako da ste vedno pripravljeni naliti.  

WATCH: 5 Perfect Holiday Hosting postavke