Karlie Kloss že kdaj doda najlažji recept za palačinke brez lubenice

Si se kdaj spraševal, kako Karlie Kloss začne s svojim dnevom? Verjemite ali ne, je s kupom palačinke. V novem vlogi na njenem YouTubovem kanalu, guruja, ki ima vrsto brezglutenskih piškotkov s kultnim priljubljenim N.Y.C. pekarna Momofuku Milk Bar, je razkrila, da obožuje sladko krožo, in celo delila svoj recept za gojenje (sans gluten, seveda). “To je super enostavno narediti, bogate s hranili, okusne palačinke,” pravi.

Od udobja svoje kuhinje Kloss razbije recept in dodaja nekaj osebnih dotak, kot so cimet in banane. “Cimet in banane so ujemanje v nebesih,” pravi ona. Prav tako je velik zagovornik sirupa: »končni dotik, ki ga potrebujejo vsi palačinke, tudi če so zdravi.« Prizadevali smo si, da napišemo korak za korakom, tako da lahko ponovno ustvarite flapjake doma. Beri naprej za popolno razčlenitev. 

POROČILO: Preizkušen sem: Karlie Klossova najljubša nova vadba

Palačinke treh sestavin Karlie Klossa

Makes 1 porcija (4-6 palačinke)

Sestavine

1 jajce

1 banana

1 peščica oves brez glutena

Neobvezni dodatki

Vanilija

Cimet

Vaša izbira sadja

POROČILO: Karlie Kloss soglaša z njenim okusnim jabolčnim hrustljim receptom

Navodila

1. Zmešajte banan v majhni skledi. 

2. Združite jajca, oves in dodatne dodatke (razen sadja) v tekočino in jih žvečite.

3. Pri srednji vročini pokrij palačinko z oljem (Kloss priporoča uporabo kokosovega olja). Ko je vroče, na greddle pridržite majhne količine testa. Kuhajte za 2-3 minute na stran, dodajte sadje palačinke, preden zavrtite. “Če jih naredite majhne, ​​jih je lažje prelistati in kuhati hitreje,” pravi Kloss.

4. Postrezite jih vroče in na vrhu z vašimi najljubšimi pritrditvami.