Ti mini ovčarski rolki so najslabša pot za praznovanje dneva narodnega jastoga

Prav v času poletja je prispel dan National Lobster. In kakšen boljši način za csprostite priložnost, kot da bi zbrali serijo okusnih (in čudovitih) mini jastogovih zvitkov? Ta recept, ki ga je kuhar Marc Forgione, lastnik istoimenske restavracije v centru N.Y.C. in nedavno odprto Lobster Press v Penn Hallovi novi hrani za hrano, The Pennsy, ije odlična jed, ki služi al fresco s hladnim pivom piva. 

Poleg tega je edinstven: z nepričakovanimi sestavinami, kot so mirin (riževo vino), Sriracha, meta, ingver in celo yuzu agrumov, ta aplikacija je daleč od vašega standardnega jastoga jastoga. “Salata mora biti pripravljena pred časom in ohlajena, dokler niste pripravljeni za sestavljanje zvitkov,” pravi Forgione V stiluzato razmislite o pripravi teh mini dobrot pred večerjo. Ko so zvitki napolnjeni, jim služite sveže in poskrbite, da jih boste zgrabili, preden bodo vaši gostje opazili ploščo. Beri naprej za celoten način.

Mini Chili ovčice Rolls

Makes 20 mini zvitkov

Aktivni čas 20 minut

Skupni čas 2 uri, 20 minut

POVEZANE: naredite popolno četrto julijo posujte s torto-WATCH

Sestavine

1 žlico oljne repice
2 tbsp drobno sesekljan svež ingver
2 tbsp mleto šalotko
2 tbsp mirin (3 $; jet.com)
4 1½-lb jastogov, parjeno, odstranjeno meso in grobo sesekljano
1 skodelica majoneze
3 tbsp Sriracha čilija omaka
2 tbsp yuzu sok (15 $; amazon.com) ali sok iz limete
3/4 
tsp kosher sol
1/4 
črni poper tsp
1 skodelica drobno sesekljane zelene
4 žrebca, ločeni zeleni in beli deli, vsakokrat narezan na rezine
2 tbsp tanko narezana sveža meta
10 majhnih krompirjevih zvitkov ($ 5/24; gardengrocer.com)

POVEZANE: 17 Razlogi za ljubezen National Day Lobster

Navodila

1. Olje segrejte v veliki ponvi na srednji visoki vročini do utripanja; dodajte ingver in šalotke ter kuhajte, pogosto mešate, dokler se šalotki ne prosojijo in začnejo rjave, približno 3 minute. Dodamo mirin, mešamo, da sprostimo porjavljene bite od spodnjega dela ponev. Odstrani iz toplote; dodajte jastoga mesa, premešajte v plašč.

2. Mešajte skupaj majonezo, Sriracha, yuzu sok, sol in poper v srednji posodi; dodajte mešanico jastoga, zeleno, bele žagane kroglice in meto ter premešajte. Cover in chill za 2-24 ur.

3. Če želite ustvariti mini pecivo, rezite zvitke na polovici navzkrižno in na vsako polovico po vsaki polovici porežite.

4. Nalijte zvitke z jastogovo solato. Na vrhu z zelenimi rezinami žrebca in služi.

Za več poletnih zabavnih nasvetov, vzemite julijsko številko V stilu, na voljo na newsstands in za digitalni prenos zdaj.