Ti sendviči s sladoledom Red Velvet so sestavljeni iz sanj 4. julija

Včasih ni nič več zadovoljevanja tega, da grize v hladen in osvežujoč sendvič sladoled v vroč poletni dan. S 4. julijem, le še nekaj tednov, zakaj ne zamenjajte kolesa s prazničnim vzletom na zamrznjeno nego? To zabaven recept, sanjal s strani živilskega blogerja Brenda Farmgirl’s Dabbles, daje nostalgično sladico povsem novo podobo z vključevanjem rdečega piščančjega žameta in nebesnih piškotkov. Pro tip: Postrezite sendviče na ohlajeni marmorni pecivo (50 USD; williams-sonoma.com), da bi jih lahko zamrznili dlje, kot bi dovoljeval standardni pladenjto je, razen če vaši lačni gostje najprej očistijo ploščo. Beri naprej za popolno razčlenitev.

Red Velvet Ice Cream Star sendviči

Makes 24 sendviči

Aktivni čas 1 uro

Skupni čas 4 ure

Sestavine

1 skodelico nesoljeno maslo, mehčano

2/3 skodelice granuliranega sladkorja

1 2-oz steklenica rdeča tekoča hrana barva

1 čajni ekstrakt vanilije

2 skodelice vsestranske moke

1/4 skodelice nesladkanega kakava v prahu

1/4 čajne kose soli

1/2 gallon premium vanilin sladoled

1/4 skodelice rdeče okrasni sladkor

POVEZANE: naredite popolno četrto julijo posujte s torto-WATCH

Navodila

1. Prebite maslo in sladkor z mešalcem za stojalo pri srednji nizki hitrosti, dokler ne puhasto, približno 1 minuto. Zmanjšajte hitrost do nizke in dodajte barvo za hrano in ekstrakt vanilije; premešamo, dokler barvanje enakomerno porazdelimo.

2. V srednji posodi skupaj zmešajte moko, kakav in sol. Dodajte suho mešanico v mešanico masla in premrežite pri srednje nizki hitrosti, dokler nista vključena.

3. Testo razdelite na polovico, vsako polovico poravnajte v 4-palčni okrogli disk, zavijte v plastični ovoj in ohladite 2 uri.

4. Medtem postavite obrobljen pladenj za peko, ki je obložen s pergamentnim papirjem v zamrzovalniku. Postavite drugo obrobljeno pločevino s plastično folijo, ki omogoča, da raztezate stran okoli strani, in pustite stran.

5. Pustite, da se ledeno kremo zmehča pri sobni temperaturi, dokler se ne zmeša in še vedno zamrzne, 20-30 minut. Ko je sladoled mehak, ga prenesite v veliko posodo in premešajte, dokler ni gladka. Pour sladoled v plastificiran pladenj za pekač, se razširi v enakomerno plast in ponovno zamrzujte do trdne snovi, najmanj 1 uro.

6. Pečico segrejte na 350˚F.

7. Linija 2 pekačev s pergamentnim papirjem.

8. Namestite 1 testno ploščo na rahlo prepleteno površino in zvijte z rahlo prepletenim valjčkom v debelino 1/4 “. Izrežite 24 zvezd z 2-palčnim zvezdastim rezilom (8 $, amazon.com) in jih postavite 1-2 cm narazen. Potresemo piškotke z okrasnim sladkorjem.

9. Pečemo piškote do temno rdeče, ne pa rjavega, 11-13 minut. Ohladite jih na pladnju 2 minuti, nato prenesite v žice, da se popolnoma ohladijo, približno 15 minut. Ponovite s preostalim testom.

10. Z istim rezalnikom v obliki zvezde razrežite zamrznjen sladoled v 24 zvezde, potopite rezilo v toplo vodo med kosi. Prenesite jih na predhodno zamrznjeno pladenj s pergamentom.

11. Hitro sestavite sladice s sendvičenjem sladoleda med dvema piškotkama, stranicami za sladkor in jih nežno pritiskate skupaj, da zapečatite. Prenesite jih na pekač za pekač in zamrznite v enem sloju, zavit v plastiko, dokler ne pripravite za servisiranje.

POVEZANE: Kako nastaviti sceno za zabavo četrte julija v treh preprostih korakih

Za več recepte 4. julija, poberite julijsko številko V stilu, na voljo na prodajalnah z novicami in za digitalni prenos.