Tukaj je, kako Freddie Prinze Jr. služi kozarcem Scampi

Oneslaži številna najstniška dekleta in biči škampi, ki bi lahko dali kateri koli zvezdniški mreži Food Network za svoj denar. Resno, ali obstaja kaj Freddie Prinze Jr. ne morem storiti? Igralec je najnovejša zvezda, ki svojo ljubezen do hrane strdi s kuharsko knjigoin da ima kulinarične odseke, da to dokažejo. Kot otrok, ki je odraščal v New Mexico, se je naučil ducat načinov za pripravo teletine, preden je kdaj prebral iz scenarija, in celo vpisal na Kolidž kulinaričnih umetnosti Le Cordon Bleu v Pasadeni, Kalifornija, preden se je spustil, da bi nadaljeval. 

Zdaj se vrača v kuhinjo dobesedno. Ta recept z ustnicami za česen in kozice, ki se je izkopal s strani njegovega prvenstva, Nazaj na kuhinjo ($ 18, amazon.com), zdaj, je okusno in dovolj enostavno, da se pripravite na teden dni. Samo 13-letno ženo sprašuj, Sarah Michelle Gellar, ki ni le napisala predgovor knjige, temveč je tudi vzorčila vsak recept (in celo prenesla slike nekoga na svoj račun Instagrama), kot varen partner. Beri naprej za popolno razčlenitev, naravnost iz samega Prinze Jr. Dober tek!

POVEZANE: Freddie Prinze Jr. je tako dober kuhar, eden od njegovih Co-Stars ga je zalezoval nad receptom

Freddie Prinze Jr. Cookbook - Shrimp
Ellen Silverman iz BACK THE KITCHEN od Freddie Prinze Jr. (Rodale Books 2016)

Škampi Scampi

Služi 4

Sestavine

2 lbs srednje velika ali velika kozica, olupljena in devišana
6 tbsp olivno olje
2 tbsp belo vino
Sol in sveže mlet črni poper
1/4 skodelice mleto šalotko
4 česna čreda, mleto
2 1/2 tbsp sesekljani sveži listi peteršilja
1/2 tsp sesekljani listi svežega rožmarina
Odrgana lupina 1 limone
3 tbsp svež limonin sok
1/2 tsp zdrobljen rdeč čile kosmiči
8 žlic (1 palica) nesoljenega masla pri sobni temperaturi
2/3 skodelice nedosledni posušene krušne drobtine
1 velika jajčni rumenjak

POVEZANE: Sarah Michelle Gellar je označila svojo obletnico poroke s Freddie Prinze Jr. na najslajšo pot

Navodila

1. Ugasnite pečico do 350˚F.

2. (Upam, da niste neumni, kot sem jaz, in pozabil sem zaprositi za olupljene, deviško kozico, toda če ste … zdaj je čas, da jih čiščite.) V veliki skledi, olupljene kozice, 2 žlici olja, belo vino in ščepec soli in popra. Dati na stran.

3. V drugi veliki skledi uporabite roke, da zmešate skupaj šalotko, česen, peteršilj, rožmarin, limonin vosek, limonin sok, čilen kosmiči 1/2 žličke soli, ščepec črnega popra, masla, drobtine, jajčni rumenjak, in 2 žlici olja.

4. Dodajte obarjalno olje 2 žlica do velike krožne jedi in položite kozico v ravno plast na dnu. (Če se nekateri rahlo prekrivajo, ne skrbite.) Uporabite žlico, da enakomerno porazdelite mešanico drobtin na vrhu.

5. Pecite, dokler se ne kuhata kozica, drobtine pa so zlato rjave, približno 20 minut.