Daily Beauty Buzz: Beyoncé’s Rose Gold Makeup | InStyle.com

Rose zlato je ena od tistih univerzalnih barv, ki je laskave, ne glede na to, na kakšen način ga vrtite. 

Z dodatkov in ličila, do celo zunanjih elementov, kot je domači dekor, sodobna kovinska dodaja nepričakovano zvijanje na mestih, kjer se srebrno ali zlato zdi običajno. Čeprav Beyoncé redno dela zlato ličilo za oči (in skoraj nič, pošteno), kot je kraljica, je njena petelina obarvana s kovino na koncertu zvezde Tidal x Brooklyn v New Yorku, ki je dobro igrala proti njenemu smaragdnemu obleku, da ne omenjam, njeno čudovito barvo ustnic, ki je hodila po liniji med starinsko roza in gole. Pogled je bil na vrhu z izjavo uhani in obsežne pol-updo, z Bey je konjsko jajca, ki visoko na njeni kroni. 

VIDEO: Blue Ivy & Beyoncé Flash Peace Signs v sijajni fotografiji za mamo in hči

POVEZANE: Najlepša barva senčil za oči, ki jo verjetno ne nosite

Kar se tiče dejanskega elementa, je vrtnica v resnici težka kovina, ki jo boste videli na občasni tabeli – to je mešanica zlata in bakra. Če upoštevate to, lahko v svoji ličilni vreči uvrščate enako prakso, če nimate roza zlate sence. Začnite z uporabo osnovnega sloja bakrene sence, na zgornji strani pometite svetlo plast bledega zlata, nato pa potujte na najmanjšo količino rožnate rdečice, da boste dobili učinek rožnate barve. Intenzivirajte svoj notranji kot s čistim zlatim tonom in končajte z oblogo in maskarjem, kot se vam zdi primerno. 

Uporabite enako rumenilo na obrazih, da ohranite videz kohezivnega – ta monokromatski trend ličenja je pravi posel – in dokončajte s potezom gola šminke, ki veže več proti rožnatem koncu spektra.