SinfulColors ‘New Pride Collection er så meget mere end smuk polsk

For at fejre Pride måned og stå med LGBTQ samfundet, har SinfulColors lanceret deres helt egen Pride kollektion med otte smukke nuancer, der indkapsler ideer om frihed og kærlighed.

RELATERET: Der er en video til nogen, der anvender 116 frakker neglelak

Med den hjerteskrænkende Orlando Pulse Nightclub-tragedie så frisk i vores sind er der ingen bedre tid til at vise vores støtte og enhed med LGBTQ samfundet end nu. Og SinfulColors delivers not only beautiful poles to participate in the cause, but also donates $ 15,000 to The Trevor Project, an organization that supports support for LGBTQ youth through suicide prevention and crisis intervention.

RELATED: Instagram’s Mermaid Nails Trend giver dig mulighed for at kanalisere din indre Ariel

Vores tanker og støtte går ud #prayfororlando

Et billede indsendt af SinfulColors (@sinfulcolors_official) den

For at repræsentere regnbuens farver indeholder Pride-samlingen sådanne nuancer som Bye Felicia (kanariefult), Gogo Boy (babyblå) og Sukkerpumpkin (lys orange). Der er også Pride, en “glitterbom af farve”, det er som en fest i en flaske.

Pride Collection er nu tilgængelig i en super sød pungpakke til kun $ 15,99 eller individuelt for $ 1,99 per flaske. Snap dem nu op på enten Walgreens.com or Drugstore.com før de er ude af lager.