Ali je Rihanna uporabila zapestnico za pijačo v Coachelli?

Nihče ne posluša Coachelle kot Rihanna. Vem, da se spomnite tega bleščice Gucci iz lanskega leta. In letos se je nekako uspela še enkrat izsiliti. Ste videli njene očarljive Ugg čevlje? Ali ta neonska Puma obleka? Epic!

Najbolj ne spali na tej obleki? Njena tretja. 

Na prvi pogled se lahko zdi normalno: (minus smučarska maska): rdeča bluza je oblečena kot obleka, ki je povezana s čevlji stegnenih visokotoncev in rdečo in zeleno vrečko Gucci. Super moda s kapitalom “F”, a nič ne preveč – tam. Ampak povečajte nakit, ljudje. Bodite pozorni. Izgleda, da pevec nosi bučko z rose-zlatom ($ 22, amazon.com). Uh-huh, dejanska zapestnica, ki lahko zadrži pijačo. 

Rihanna Flask
Roger / BACKGRID
Rumen 4266 Charade Bracelet Flask
Vljudnost
$ 22

NAKUPUJTE ZDAJ

Če gre za zapestnico za bučke, nismo presenečeni, ker to ne bi bilo, če bi Rihanna prvič vzela pijače na poti. Opazili smo jo, da ji dodaja nekaj najboljših oblek iz rdeče preproge s steklenimi kristalnimi steklenicami. In prav tako je obrnila vinske kozarce v elegantno opremo v ulici. Torej … ti si sodnik. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map