Ali lahko poveste razliko med $ 80 Steve Madden in 680 $ Hermès Sandals?

Že leta so nam slavne ljubosumne s svojimi elegantnimi dodatki Hermès, zlasti s Sandali. Na eni točki je bilo 680 $ diapozitivov kot pravica do prehoda za modne blogerje. Ampak sedaj lahko vsi dobimo luksuzni videz, ne da bi zbrali kreditno kartico, zahvaljujoč Steve Madden.

Seveda ni ničesar, kot je prava stvar. Kakovost, brezhiben dizajn in udobje, ki jih boste dobili iz sandala Hermès, jim omogočajo varno naložbo. Ampak Steven (prefinjena sestrska blagovna znamka Steve Madden) je ustvarila sandale, ki ne bo zlomila banke. Če iščete način za shranjevanje, je videti podobno kot manj kot 80 USD.

Grčija Sandals
Vljudnost
Steven
$ 79

NAKUPUJTE ZDAJ

Oran Sandal
Vljudnost
Hermes
680 dolarjev

NAKUPUJTE ZDAJ

In Steven sandale je zelo enostavno dobiti svoje roke. Edini kraj, kjer boste našli spletne strani Hermès sandale, je neposredno na spletnem mestu blagovne znamke (minus nekaj srečnih prodajnih mest tukaj in tam), saj luksuz. Toda čevlji Steven so na voljo v skoraj vsaki veliki veleblagovnici – kot so Macy’s, Dillard’s, Amazon, Zappos, Shopbop in drugo.

VIDEO: 30 čevljev v 20 sekundah

 

Zdaj moramo samo najti način, kako se dogovoriti o Birkinu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − = 38

map