Amy Schumer še vedno uporablja brivnike za enkratno uporabo, je vse nas

Za razliko od vesolja, v katerem živimo, se ljubezen do Amy Schumer stalno širi. Naša Majska obleka je bila znana, da je vedno resnično ves čas, in ona ni nič drugačna, ko gre za doling out svoj najboljši nasvet lepoto. Tudi mi obrijemo noge s srbskimi britvami za enkratno uporabo in pozabimo, da predhodno namažemo kremo za britje. Tudi mi spodaj nanesemo celotne trakove las, samo da o tem poznamo kasneje, ko imamo resnično dražost, da oblačimo sončno obleko. Njen svetovni dan za nočno lepoto pa se uvršča na vrh našega seznama citatov iz zgornjega videoposnetka.

POVEZANE: Amy Schumer’s Body-Positive Instagram je vse nas po praznikih

»V mojem razmerju sem kot leto in pol, zato doma res ne nosim ličila. To je konec zanj,« pravi. “Ampak, če se nekako borimo ali kaj podobnega, bi radi pogledali malo bolje, da boste imeli malo prevlado. Uporabil bom sončnično zaponko z toniranim vlažilcem, nato pa maskara in nekakšno rdečilo , tako da sem kot “ne nosim ličila. Kaj?” “V redu, ampak podobno, deklica. Enako. Bomo se borili, da boste na naši oddaji preskočili eno epizodo in dobro se bomo počeli, hvala. Poslušajte video na zgornjem videoposnetku, da v celoti spoznate vse njene izjemne lepotne nasvete.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map