Eden izmed teh balzamov v vrednosti 3 USD se prodaja vsak drugi dan po vsem svetu

V skoraj šestih sekundah vas popelje do konca tega stavka, prodanih je šest cevi Burt’s Bee’s Natural Moisturizing Balzam za ustnice ($ 3; walmart.com). To je presenetljivo impresivna statistika, a zagotovo ni neverjetna zaradi izjemno cenovne cene 3 $, ekološke formule in kulta. Pravzaprav verjetno že imate cev vsaj eden od žepov zimske plašče.

Mala rumena cevka iz balzam za ustnice je leta 1991 postala svetovna prvenec, kar je približno 27 let, in hitro postal najboljši prodajalec, ko je začel. Otrok možganov Burtovih čebel, ustanoviteljev Burt Shavitz in Roxanne Quimby, je bila ideja rojena, ko sta iskala način uporabe preostalega čebeljega voska iz Burtovih panjev in se je zgodilo, da bi našli kmetskega recepta za almanah za balzam za ustnice za čebelji vosek. In danes, v 24 urah, lahko tovarna Burtovih čebel izčrpa med 200.000 in 500.000 balzami ustnic.

VIDEO: 6 najboljših drog najdeta pod 15 $

“Naš balzam za ustnice v obliki voska je narejen s 100% naravnimi, negovalnimi sestavinami,” je dejal Matt King, direktor za mednarodno trženje Burt’s Bees, ko smo ga vprašali, kaj je bil balzam ločen od drugih. “Čebelji vosek koži, antioksidant vitamin E navlaži – in seveda, podpis Peppermint Oil ostaje ustnice s tem osvežujočim tingle!”

Burt's Bees 100% Natural Moisturizing Beeswax Lip Balm
Vljudnost
Burtove čebele
$ 3

NAKUPUJTE ZDAJ

POVEZANE: 7 pomirjujoče obrazne maske, ki se takoj znebijo rdečice

Poleg tega, da oblikuje učinkovito, ustaljeno formulo, pravi, da je poslanstvo blagovne znamke odgovorno sestaviti sestavine. “Danes smo vir Beeswax iz Uyowa, Tanzanije, z uporabo kombinacije novih in tradicionalnih metod. Uyowa čebelarji lahko dobavljajo več kot polovico voska, ki se uporablja v naših izdelkih. Naše upanje in naš cilj je, da izviramo iz vsega našega čebeljega vina iz skupnosti vire in razširiti program, da vključuje tudi druga naravna olja, voske in masla, ki jih uporabljamo v številnih naših izdelkih, vključno z našim ikonskim balzamom. “

Več kot 20 let kasneje je balzam še vedno na voljo v svoji klasični formuli, vendar se je s časom razširil in zdaj je na voljo v 15 različnih okusih, kot so jagoda, kumara in meta, kokosovo in hruško ter divje popularen granatno jabolko.

Vaša rešitev za sesekljane ustnice? Tri cevi so odletele iz polic.