Ena stvar, ki je končno pomagala Keiri Knightley Deal z njeno “res slabo” kožo

Iz osebnih izkušenj govorimo tukaj. Ko se ukvarjate z doslednimi prelomi, boste poskusili, da bi jih ustavili. Toda včasih skrivnost za umiritev kože ne oplaščuje na kremah, serumih, na kraju samem, losjonih in napitkih. Včasih je preprosto pustite svojo kožo sami. To je rešitev, za katero Keira Knightley pravi, da je končno pomagala pri reševanju njene “zelo slabe” kože.

V intervjuju z Vogue UK, 32-letna igralka je dejala, da je odkritje izvedla šele pred osmimi leti, po testiranju na cesti skoraj vsak trik, kramp in zdravljenje tam zunaj.

Keira Knightley Skincare Routine - LEAD
Getty Images / Pascal Le Segretain 

“Imela sem res slabo kožo, dokler nisem bil 24 let in do takrat sem naredil vse, kar je pod soncem,” je razkrila. “Potem sem nekega dne mislil, da ga bom poskušal zapustiti in to je bolje, ker je vedno bolje, ker vedno delam čim manj ličil, ko ne delam. Ko snemam, vedno imam zlom, ker moramo ličiti ličila. Mislim, da potrebuje odmor vsakič znova, da bi lahko dihal. “

POVEZANE: 6 najboljših vitaminov za povečanje las, nohtov in obrvi

Ko ne dela, je Knightley rekla, da se drži vlažilca, korektorja in balzam za ustnice.

Po učenju istega grozljivega pouka, ki smo jo vsi storili v zgodnjih 2000-ih, se je Knightley odločila, da bo enako manj pristopila k svojim obrvam. “Zgodaj v moji karieri mi je rekel make-up artist: vedno boste lahko vedeli, ali je nekdo dober likovni umetnik, ker če ti povem, da si zbris svoje obrve, vodite miljone milj. Delno zato, ker sem imel, ko sem bil 21 let, eno od teh tretmajev za LA čelo (vrsta, ki omogoča, da vsi bregovi izgledajo enako) in je bilo videti grozno. Razmerje mojega obraza sploh ni delovalo z manj čela, zato sem zelo vesel, da so se vzvratili! “

Torej, namesto da bi obsesivno pokrivali naslednji zit, ki se na brado naslanja na podlago in prikrije in morebiti zapira por, vzemite iztočnico od Knightleyja in pustite, da se.