Ewan McGregor pojasnjuje njegove Star Wars: Force prebuja Cameo

Morda ga niste razumeli med prvim ogledom, toda Ewan McGregor je v resnici Star Wars: The Force Awakens. No, vsaj njegov glas je. Igralec, ki je igral na Obi-Wan Kenobi v Vojna zvezd prequels, posnel eno samo novo linijo za najnovejši film, je pojasnil on Jimmy Kimmel Live! Četrtek.

“Čakal sem, da je klic prišel vsaj dve leti. Ali so izgubili številko agenta?” povedal je gostitelju Jimmyju Kimmelu. Toda J.J. Abrams, direktor Sila prebuja, sčasoma poklical in ga prosil, naj posname črto. “Vstopil sem in sem ga kdo videl in bil je zelo navdušen.”

POVEZANE: glej 10 Daisy Ridleyjevih pogledov, ki se obračajo, medtem ko promovirajo Star Wars: The Force Awakens

Z zanimivo potezo so se filmski ustvarjalci odločili, da se glasijo s poznim Alecom Guinnessom, ki je v originalu igrali starejši Obi-Wan Kenobi Vojna zvezd trilogija. “Vrstica je” Rey, ti so vaši prvi koraki, “je dejal McGregor. “Alec Guinnessu imajo Aleja Guinnessa, da naredi” Rey “, kar je izjemno, ker ni več živ. Neverjetno je, kaj lahko naredijo v teh dneh.”

“Imajo črto od njega, kot Obi-Wan Kenobi rekel” strah “in potem cut” a “in” d “off, tako da so dobili to” rey “in potem sem rekel,” To so vaši prvi koraki. ” ” Neverjetno.

POVEZANE: 7 Stvari, ki jih je treba poznati Vojna zvezd Novinec Daisy Ridley

Pazi McGregorja deliti njegovo celotno Star Wars: The Force Awakens zgodba v videoposnetku na vrhu.