Jaz sem obseden: La Mer Perfecting Treatment

Dobrodošli, da sem obseden, dnevno video serijo z Angelique Serrano, V stilu’lepotni direktor. Preverite vsak delovni dan, če želite izvedeti več o lepotilnih izdelkih in orodjih, ki jih ne morejo dobiti.

Potrebuje vlažilno kremo res Ali vse to? Ne najdite več kot La Mer’s Perfecting Treatment – en izdelek, ki resnično živi do svojega naslova. Infuzija La Merovega patentiranega Miracle Broth deluje kot en-dva udarec, ki se ukvarja z suhim in finim linijam, pri tem pa opravlja dvojno dolžnost, da izginejo starostne pege. Za zagon, tehnologija difuzije svetlobe, uporabljena v mešanici, zamegljuje nepravilnosti in povečane pore, ne pa za vaš najljubši Instagramov filter. Kot V stilu Direktor za lepoto Angelique Serrano ugotavlja, da je v zgornjem videoposnetku majhna količina, ki se meša nad vašo ličenje, lahko takoj oživi vaš videz in gladko nad katerim koli osnovnim gubicam. Poslušajte igro, če želite izvedeti vse razloge, zakaj bi morali dodati to rezano v arsenal za nego kože, stat.

Nakup: 240 dolarjev; nordstrom.com. 

POVEZAN: Jaz sem obseden: Kate Somerville EradiKate Zdravljenje aken do Go

Oglejte si zgornji video, da ugotovite, zakaj ga Serrano ljubi– in obišči instyle.com/videos za več naših priljubljenih.