Jaz sem obseden: Scünci’s Hair Muff Ponytailer

Dobrodošli, da sem obseden, dnevno video serijo z Angelique Serrano, V stilu’lepotni direktor. Preverite vsak delovni dan, če želite izvedeti več o lepotilnih izdelkih in orodjih, ki jih ne morejo dobiti. 

Enostaven način za vbrizgavanje rdečega preproga v vsakodnevne sloge las: Scünci Hair Cuff Ponytailer. Kot pravi Serrano v videoposnetku, zvezde dajejo nekaj ponovnega koščka nekaj dodatnega, tako da dodate nekaj pletenin na videz ali pa obrnete k ukrasenemu pripomočku za lase, da dvignete eno od vaših prijetnih frizur pri vaši tedenski rotaciji.

Ta dodatki za lase, ki so na voljo v različnih zaključkih, vključno z usnjem, zlatom in srebrom, so nepopolne manšete, ki jih lahko zavijete okoli svojega konja in pritiskajte, da jih boste lahko v nekaj minutah dvignili. Zložite dve manšeti v sredino svojega repa ali enega na vrhu, obstajajo neskončni načini igranja in ustvarite videz ponija, ki je edinstven. 

jaz'm Obsessed - Angelique - Scunci - EMBED
Vljudnost

Nakup: 6 $; na voljo v trgovinah Walgreens, obiščite walgreens.com za lokacije.  

POVEZAN: Jaz sem obseden: Viktor & Rolf’s Flowerbomb Hair Mist

Oglejte si zgornji video, da ugotovite, zakaj ga Serrano ljubi– in obišči instyle.com/videos za več naših priljubljenih.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − 44 =

map