Julianne Hough je bila ekstra v prvem filmu Harryja Potterja!

Zdaj smo v celoti obsedeni z Harry Potterjem. Počakajte, kdaj ni bilo pohvalimo serijo hitih knjig in njihove spremljevalne filme?

Vse je o HPdvajseta obletnica, tako da slaven glas deli skupne spomine, kot smo mi! Primer v točki: Julianne Hough. Čeprav jo poznamo najbolje kot igralka in Ples z zvezdami sodnik, nismo vedeli, da je slog ramena začela v prvem Harry Potter film.

 

Srečna 20. obletnica Harry Potter! Se spomniš, da sem enkrat imela 11 let in Gryffindor? Oh in navidezno všeč spogledovanje z Weasley dvojčki? #ivealwayslovedredheads #gryffindor #harrypotter #firstfilm

Objava je delila Julianne Hough (@juleshough)

“Srečna 20. obletnica Harry Potterja”, je vpisala na Instagram, s katero je posnela fotografijo Harry Potter in čarovniški kamen. “Se spomniš, da sem enkrat imela 11 let in Gryffindor? Oh in očitno imam rad flertov z Weasley twins?” # Ivealwayslovedredheads # gryffindor #harrypotter #firstfilm. ” Tako ljubek!

Po tem epskem začetku, je bilo vse o plesu za Hough, ko je debitirala Ples z zvezdami kot plesalka in nato šest let pozneje – od leta 2007 do letos.

Naslednji korak za Hough je nekaj počitka in sprostitve. Pravkar je zavila svojo razprodano potjo Move z bratom Derekom Houghom, zato je s svojim zaročencem Brooks Laich.

POVEZANE: Kako je Julianne Hough Bold pogled iz DWTS Finale prišel skupaj

Summer lovin ‘��

Post je delil Brooks Laich (@brookslaich) on