Lady Gaga Just Debuted še ena krepka barva las

Dejstvo: Lady Gaga lahko odneha vsak pogled na lepoto. Pevec je celoten kameleon, ki je dol, da poskusi kakršne koli lase ali trend ličila na muha. Najnovejši videz maminega pošasti? Večbarvni lasje pravočasno za prihajajočo Joanne World Tour.

Gaga je vzela v Instagram, da je nastopila v svoji novi živahni barvi oranžne in modre barve in jo priključila, ki se začne v treh dneh. Svojim novim odtenkom je seznanila z gostimi črnimi eyelinerji in rdečimi bleščičnimi ustnicami. Nismo prepričani, če je to nekakšen pogled na to, kar bo delala na svojih predstavah, vendar smo vanj. Tudi pevka je izročila frizeru Frederiku Aspirasu in likerji Sarah Tanno kot hvala za nov videz.

JOANNE WORLD TOUR @fredericaspiras las @sarahtannomakeup ličila �� �� 3 dni #joanneworldtour #Joanne

Post delijo xoxo, Gaga (@ladygaga) on

POVEZANE: To je tisto, kar Lady Gaga izgleda z oranžnimi lasmi

Čeprav je Gaga poskušala skoraj vsako barvo las pod mavrico enkrat, to ni prvič, ko je zmečkala oranžno barvo. Pred tem poletjem je pevka zaznala prizore za njeno prihajajočo vlogo Star je rojen z dolgimi, mandarinski prameni.

VIDEO: Cena gledanja kot Lady Gaga

Če se ta glam rock sreča s težko kovinsko estetiko, kaj lahko pričakujemo od njenih prihajajočih predstav, ali ima kdo dodaten vstopni list?