M & M’s New Flavor bi naredil Cookie Monster Go Beserk

Mi, kot vi, ste v zanikanju, da se poletje konča. Ampak najnovejši iz M & M’s je zelo težko prezreti: Fantje, je čas, da začnete razmišljati o Halloween kostume. 

Blagovna znamka je začela z novim okusom, njegova embalaža pa je napolnjena s posnetki, ki se očitno dvignejo iz zgodbe grozljivke groze. Z drugimi besedami: za svoje malčke ali trikotnike boste želeli, da bi jih kupili. 

Piškotki “Cookies and Screeem” so že na voljo pri Target. In glede na namenske sladkarije na Junk Banterju, sladkarije oblečejo belo čokolado v temno čokoladno lupino. Sliši se slastno – in ne moremo se sprijazniti s tem, kako lepo je prestrašen M & M na embalaži. 

Kričim, kričiš, vsi kričimo … piškotkov? Novi piškotki in Screeem M & M’s at Target. �� Imajo belo čokolado z zunanjim premazom temne čokolade in pikčastim oblikovanjem. S tem konceptom smo sprva: Easter Sundae M & M so bili beli in mleko, M & M Double Chocolate pa so bili mleko in temno. Seveda je to vse prekleto predigro za M & M Triple Chocolate, ki prihajajo to zimo, ki ima mleko, temno in belo.

Objava, ki jo je poslal JunkBanter.com �������� (@junkbanter)

POVEZANE: M & M’s debutira nov ukus karamele

Tudi črno-bele zlomljene poslice so grozno na trendu.

Goth. Tako vroče zdaj.