Mary Louise Parker, Whoopi Goldberg in Mandy Moore so uradno v Fashion Biz

Imamo tri fantastične razloge, da na vaš radar postavimo družbeno odgovorno usnjeno blagovno znamko Parker Clay: Mary Louise Parker, Whoopi Goldberg in Mandy Moore. Ta mesec igralci svoje zvezdne moči prinašajo na zbirko torbic, ki se poganjajo s seboj (razmišljajte o masleni karamelni tote in prostorni žlici žlici vedre), ki jih navdihne in poimenujejo po vsaki svoji materi.

Za Parkerja, ki je osebno pozvala svoje prijatelje Goldberg in Moore za pomoč pri projektu, se ta pobuda še posebej približuje domu. Njena posvojena hčerka Caroline Aberash je bila rojena v Etiopiji, kjer so vse ponudbe Parkerja Clay pomirjevale in jih proizvajajo domači obrtniki, od katerih jih je večina igralka povezala osebno ob obisku tovarne etiket v Afriki.

Mary Louise Parker x Parker Clay
Parker in njena hči obiščejo tovarno Parker Clay, Courtesy

“Pojdiva v Addis Ababo, Etiopija, da bi spoznala moške in ženske za temi krasenimi izdelki, je bila neopisljiva,” pravi. “Običajno so obrtniki za izdelkom pozabljeni, toda na Parkerju Clay so praznovali. So motivacija, zakaj ta družba obstaja. “

Mary Louise Parker x Parker Clay
Parker in ekipa Parker Clay v Etiopiji, ljubezen

Tako kot vse ostalo v meniju Parker Clay (ki vključuje tudi druge ročne torbe in predmete življenjskega sloga (številne ženske so ustvarile ženske, ki delajo z neprofitnim podjetjem Ellilta International, da zapustijo trgovsko trgovino za kvalificirana delovna mesta v državi), prodaja teh omejenih izdaj trajnostno gospodarstvo v razvoju območij z ustvarjanjem dolgoročne zaposlitve s poštenimi plačami in vsemi ugodnostmi.

Seveda je tudi še ena glavna risba: koščki so super srčkani in dajo veliko boljša darila materinega dneva kot škatla za drogerijo čokolade – in so zdaj na voljo za prednaročilo prav zdaj. Ali nasvet? Kupi dva. Tako ne boste morali sposoditi.

Pomaknite se navzdol, da si ogledate in kupite sloge, in obiščite ParkerClay.com, če želite izvedeti več o neverjetni misiji podjetja.

Mary Louise Parker x Parker Clay - Embed -3
Vljudnost

Mimi ramena torba, 238 $; parkerclay.com.

Mary Louise Parker x Parker Clay - Embed -4
Vljudnost

Emma vreča, 218 dolarjev; parkerclay.com.

Mary Louise Parker x Parker Clay - Embed -5
Vljudnost

Caroline Tote, 208 dolarjev; parkerclay.com.

Mary Louise Parker x Parker Clay - Embed -6
Vljudnost

Emma vreča, 218 dolarjev; parkerclay.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 18 = 19

map