Nicole Kidman’s Look-Through obleka malo o domišljiji

Nicole Kidman že vrsto let zmeša rdeče preproge in dosledno prinaša modno pogled na kalibriranje A-liste, vendar je v sredo zvečer na glasbenih nagradah CMT 2017 sprejela svoj stil sloga na popolnoma novo raven.

Kidman se je za dogodek, ki je v letošnjem letu največji deželni glasbi, odločil za črno-črno obleko iz črne barve s popolnoma vidnimi čipkami. Obleka je imela izreze vzdolž stranic, in Kidman je pokazal svileno modrček pod čistem vrhu. Obleka se je ujemala z njenim temnim lakom za nohte in jo je opremila s snopom obročkov.

Kidman, Urban
Michael Loccisano / Getty

VIDEO: Aussie Audit z Nicole Kidman in Lauro Brown

 

POVEZANE: 7 najslabših virusnih trenutkov Nicole Kidman

Medtem ko je bil Kidmanov videz morda odhod iz njene splošne klasične rdeče preproge, je ena stvar ostala enaka – njen mož Keith Urban ob strani. Urban se je ujemal z Kidmanovim LBD z majhno črno majico.

Ali bo zmagovalec rdeče preproge Oskarja nadaljeval z bolj tvegano potjo? To je treba videti, toda v vsakem primeru pričakujemo, da ona in Urban nima težav pri usklajevanju njihovega izgleda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − = 84

map