Olivia Culpo in Justine Marjan Pokažite nam 3 načine za slog 2017 najbolj vročega frizura

Leto 2017, in vsakdo ponovno obišče ikonično bob Victoria Beckham, ki je bila znana pred skoraj 20 leti nazaj, ko je šla po Posh Spice, to je. Tista dolga povezana z natančnim središčnim delom in elegantnim koncem je prav tako klasična danes, kot je bila takrat, vendar, če greste za pridelek, vaše izbire v slogu niso omejene samo na to. 

Olivia Culpo pozna vaja. Odkar smo debitirali dolžino prej v letu, smo zagotovo videli, da gladko, sijoče vzemite na pridelku, vendar nas zvezda nenehno navdihuje z nenavadnimi valovi, strukturiranimi krikami in zmečkimi pol-updosom, vse vljudnosti njene frizerske Justine Marjan.

POVEZANE: To je, kako Olivia Culpo dobi njene obsežne bobne

Povezali smo se s Culpojem in Marjanom, ki sta nam predstavila potek, kako vzeti en slog in tri različne načine, kako ga spustiti. Opremljen z njenim arsenalom GHD Platinum Styler (250 USD; sephora.com), Marjan opisuje natančne korake, ki jih morate narediti, da izničite vsak učinek. Na zgornjem videoposnetku se odigrajte, če si želite ogledati tri različne načine, s katerimi lahko delate vaš bob.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − 25 =

map