Samo koliko gramofonov ima Taylor Swift?

Ko so bile nominacije za leto 2018 objavljene 28. novembra, je na seznamu manjkalo eno veliko glasbeno ime: Taylor Swift. Pevski novi album Ugled, objavljeno 10. novembra, ni prišel pravočasno za obravnavo nagrade, saj je upravičenost do podelitve nagrad od 1. oktobra 2016 do 30. septembra 2017. Vendar pa sta dva od njenih singlov, “Poglej, kaj si naredil, delaš” in “… Pripravljen za to? ” bili sprosti se v ustreznem časovnem okviru in se odpravi na priklope.

Swift ni treba skrbeti, čeprav zato, ker Ugled bo nagrajena za nagrado Grammy leta 2019, in ima že veliko strojne opreme doma. Pevka je osvojila skupno 10 gramov, prvih štirih pa se je vrnila leta 2009. Zlomljena zvezda je vzela domov album leta (Brez strahu) in prejela tudi nagrade za najboljšo žensko glasbeno vokalno zasedbo (“beli konj”), Best Country Song (“Beli konj”) in Best Country Album (“Fearless”).

Leta 2011 je Swift odprla še dve nagradi za Best Country Solo Performance in Best Country Song, tako za njeno pesem “Mean”. Naslednje leto je zbrala še več strojne opreme z zmago za “Safe and Sound” (od Igre lakote) kot najboljša pesem za vizualne medije.

POVEZANE: Kim Kardashian Angers Swifties s Throwback Slika Nude Taylor Swift Wax Slika

Po nekaj letih se je Swift vrnil z drugim velikim albumom leta v letu 2015 za 1989. Zbrala je še dva dodatna trofeja za Best Pop Vocal Album in Best Music Video (“Bad Blood”), in ji pripeljala celotno ekipo za praznovanje.

TK
MARK RALSTON / AFP / Getty Images

Torej, medtem ko Swift morda ne bo imela svojega trenutka v središču pozornosti na nagradi Grammy leta 2018, ki jo je 28. januarja, še vedno ima dovolj za nasmeh. Ujemite oddaje iz New Yorkovega vrta Madison Square ob 7.30 uri. ET na CBS.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 4 =

map