Serum Lash Vaši prijatelji v Facebooku so dejansko zakoniti

Če je vsakdo na Instagramu, potem imajo vsi na Facebooku lastno digitalno trgovino. 

Vsakič, ko gremo, da si želijo srečni rojstni dan srednji šoli (Facebook je tako dobro spominjati te stvari, vi fantje), opazujemo še en lepotilni izdelek, ki se zgrabi, in čez nekaj časa se vsi začnejo mešati skupaj. Pred in po posnetkih enega posebnega predmeta pa je bilo dovolj, da bi nas zanimali. Zadevni izdelek? Rodan + Fields-ov Lash Boost Serum. In ne vzemite zgolj besed o svojem starešinskem sostanovalcu, ki objavlja fotografije njene črtice – mi smo to poskusili sami in pravzaprav je zelo legit. 

Rodan + Fields Lash Boost Serum
rodanfields / Instagram
Rodan & polja
150 $ na cev

NAKUPUJTE ZDAJ

Formula je bogata z biotinom in keratinom, obe pa sta fantastični za spodbujanje rasti las, stran bučnih in sadnih ekstraktov pa deluje kot dodatna kondicionirana sredstva. Znamka priporoča, da se držite nočnih aplikacij za 8 tednov, da bi videli popolne rezultate, vendar smo v polovičnem času začeli videti velike spremembe. Ko dosežete 8-tedenski časovni okvir, se lahko odločite, da ga boste uporabljali vsak drugi dan, ali pa vsakih nekaj dni, samo tako, da ohranite novo rast. 

Še bolje, ne potrebujete ločenega izdelka, če ste imeli, kot smo mi, pinceti v 8. razredu in od takrat še niso odšli. Lash Boost lahko uporabite tudi na področju čela in polni rezultati so približno enako časa kot vaša trepalnica. 

Povlecite svoj seznam prijateljev, da poiščete trgovca Rodan + Fields med svojo alumni skupino ali se odpravite na rodanandfields.com, da si vzamete cev za 150 dolarjev.